Data og netværk

Alle fortjener en fejlfri forbindelse.

PDS-installation

Vi har arbejdet med PDS-installationer siden begyndelsen af 00’erne. Vi kan håndtere alt fra ét enkelt udtag til flere tusinde. Og vi sørger selvfølgelig for at teste og dokumentere vores løsninger – så du sjældent skal tænke på din netværksforbindelse.

Valg af kabler inklusiv klargøring
Opsætning
Test
Dokumentation

Trådløst netværk (WiFi)

Det skal være nemt at koble sig på, men det er nogle gange lettere sagt end gjort. Med mere end 20 års erfaring i opsætning af trådløse netværk, herunder test og fejlfinding, har vi set og prøvet det meste – så du ikke skal prøve dig frem.

Valg af udstyr
Opsætning
Test
Dokumentation

Møderumsløsninger

(AV og mødebooking)

Det skal bare virke og være i orden. Alt for mange møder starter med to obligatoriske spørgsmål: “Hvordan får jeg gang i skærmen … og hvorfor er der ikke lyd?” Spar dig selv for spørgsmålene, vælg FiberLAN til at fikse dine AV-løsninger (mødebooking inklusiv).

Valg af udstyr
Opsætning
Test
Dokumentation

Flytning af IT-udstyr

Det virker så nemt, men alligevel ender det nogle gange med slet ikke at virke. Hvis du har prøvet at flytte IT-udstyr, så kender du alt til den følelse. Det hele skal virke (igen) – bare et andet sted – og det kan være svært. Vi sørger for det hele spiller.

Projektstyring
Hjælp til backup
Flytning
Opsætning
Test og eventuel dokumentation

FiberLAN og den fulde pakke

Alle vores løsninger kommer med rådgivning som en del af pakken. Vi kan også godt finde på at agere rådgiver uden at skulle levere hardwaren til et projekt. Ligesom vi kan levere en totalløsning, hvor fiber og elinstallation er en del af den samlede pakke. Når du vælger FiberLAN, kan du altid få den fulde pakke – fra fiber til data til netværk til el.

Teknisk snilde bliver aldrig tør snak

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man har brug for. Nogle gange er det ligetil. Andre gange er det komplekst. Mange projekter minder om hinanden. Alligevel er de færreste helt ens. Vi har siden 2002 hjulpet virksomheder med at vælge udstyr, trække kabler og etablere det stærke fundament for virksomhedens data og netværk.

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem kabler og trådløst netværk (WiFi) – og det meste derimellem. Vi tror på, at den bedste løsning ikke altid er den dyreste – det er nok heller ikke den billigste – bare det er den rigtige.

Nej tak til nedbrud

Det betyder ikke noget for os, om du arbejder fra kontoret, eller om du arbejder på farten. Det betyder heller noget for os, om du sender store filer i skyen eller direkte til eget datacenter. Det eneste der betyder noget for os er, at der er styr på jeres forbindelse, så arbejdet ikke går i stå. Det sørger vi for.

Installation af datanetværk
FiberLAN - data og netværk

Forbindelsen har betydning for forretningen

Nedbrud, dårlig forbindelse, udstyr i udu, fejl. Der kan ske mange ting. Vi er alle afhængige af en god og stabil forbindelse. For arbejdet går i stå, hvis forbindelsen sætter ud. Der er mange ting, der kan ske, hvis der ikke er styr på sagerne – og forbindelsen – og det har stor betydning for forretningen.

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om:

Vores standard følger alle standarder

Alle bygninger er nødt til at inkludere moderne netværksinstallationer, der kan håndtere overførsel af data. Det er et ufravigeligt krav. En god løsning bygger på de rigtige standarder – for os forekommer det naturligt.

Ved at følge og implementere relevante standarder sikrer vi, at vores arbejde lever op til de nødvendige krav og sikkerhedsstandarder – og det samme gælder derfor for dit projekt.

Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen og være fortrolige med de nyeste standarder og teknologier. Vores standard følger alle standarder, fordi alt andet ville være tosset.