Fiber

Få styr på din forbindelse fra start.

Vi kan hjælpe jer med

FTTH

I mere end 19 år har vi arbejdet med fiber. Vi kan derfor hjælpe med alt fra valg af kabler til koordinering af det samlede projekt – og vi sørger for at få dine kabler i jorden, så du kan komme videre med arbejdet.

Projektstyring
Fiberblæsning
Klargøring af kabler
Gravekoordinering
Splidsning
Tilslutning
Test og dokumentation

FTTX

Det kan være svært at finde hoved og hale i store fiberprojekter. Vi sætter os ind i din situation, forstår eventuelt udbudsmateriale og oversætter fagsprog til lægmandssprog – så du ikke skal ligge søvnløs over det.

Fremføring af kabler
Gravearbejde
Splidsning
Test og dokumentation

Fejlfinding

Du har et problem med din fiberforbindelse. Vi løser det. Du skal ikke tænke så meget mere over det. Du ringer, vi kommer. Vælg FiberLAN, når du skal have fikset din forbindelse.

Finde og udbedre fejl
Rådgivning
Test / OTDR / dæmpningstest
Dokumentation

FiberLAN og den fulde pakke

Alle vores løsninger kommer med rådgivning som en del af pakken. Vi kan også godt finde på at agere rådgiver uden at skulle fremføre kablerne. Ligesom vi kan levere en totalløsning, hvor fiber, data, netværk og elarbejde er den samlede pakke. Når du vælger FiberLAN, kan du altid vælge en samlet løsning.

Teknisk snilde bliver aldrig tør snak

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man har brug for. Nogle gange er det ligetil. Andre gange er det komplekst. Mange projekter minder om hinanden. Alligevel er de færreste helt ens. Vi har siden 2004 hjulpet virksomheder med at vælge kabler, klargøre kabler og fremføre kabler, så der er styr på forbindelsen fra start.

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem valg af kabler og endeligt klarsignal – og det meste derimellem – når det kommer til at etablere det gode og stærke fundament for din virksomheds netværk. Vi tror på, at den bedste løsning ikke altid er den dyreste – det er nok heller ikke den billigste – bare det er den rigtige.

Altid til at få fat på

Det kan være, at du er en af de uheldige: Du bliver ringet op midt om natten. Forbindelsen er røget. Hvad gør du? Du kan vælge at ringe til os. Vi har nemlig en 24/7-vagtordning – bemandet med rigtige mennesker fra FiberLAN – som er klar til at hjælpe dig med dit problem. Det er din garanti for mest mulig oppetid.

FiberLAN medarbejder på kundebesøg

Fra fiberblæsning til test

Hos FiberLAN kan vi være med under hele projektet – fra projektering, gravning, og fiberblæsning til den endelige tilslutning inde og ude. Vi sikrer, at din kabelforbindelse er klar til brug, når vi går hjem. Det inkluderer – selvfølgelig – at vi tester vores arbejde, så du trygt kan gå i gang med dit. Hos os er test altid standard.

Fiberinstallation
FiberLAN varevogn

Nedetid er nederen

Det betyder ikke noget, om det er fem minutter eller fem timer – selvom det sidste sandsynligvis har større betydning for din forretning. Nedetid skal minimeres. Det gør du ved at vælge den rigtige samarbejdspartner, inden du går i gang med dit fiberprojekt. Du kan vælge FiberLAN.

Medarbejdere aflæser fiber

Forbindelsen har betydning for forretningen

Det har betydning for din forretning, hvis der er knas i forbindelsen – eller hvis der slet ingen forbindelse er. Der kan ske mange ting. Men vi er alle afhængige af en god og stabil forbindelse. For arbejdet går i stå, hvis forbindelsen sætter ud. Der skal være styr på sagerne – og forbindelsen. Det har nemlig betydning for forretningen.

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om:

Gode forbindelser handler om at være godt forbundet

Hos FiberLAN trækker vi kabler, sætter udstyr op, sætter det i system og sætter strøm til. Vi stræber efter at være din foretrukne partner på alle projekter indenfor fiber, data, netværk og el.

Vi leverer til energiselskaber, finans og forsikring, hovedentreprenører, erhverv og kommuner som tillidsbaseret partner. Gode forbindelser handler om tillid – og om at være godt forbundet.

Start med at lære os bedre at kende. Måske vi er det perfekte match.