El

Vi sætter strøm til dit projekt.

Autoriserede elektrikere med mere end 19 års erfaring

Når du skal have sat strøm til dit projekt, så kan du vælge at gøre det selv – du kan også ringe til os. I mere end 19 år har vi hjulpet virksomheder og kommuner med at sætte strøm til deres projekter. Det er lige fra opsætning (eller udskiftning af) LED-lys til fejlfinding – og alt derimellem.

Har du et stort projekt i tankerne? Intet problem. Måske et mindre projekt? Det er heller ikke et problem. Vælg FiberLAN, når du skal have sat strøm til dit næste projekt – uanset om det er entrepriser, el i renoveringsprojekt eller et projekt med fokus på bæredygtighed eller energioptimering – så har vi set det før.

Vi kan hjælpe jer med

Entreprise og udbud

Hos FiberLAN sørger vi for, at der bliver sat strøm til dit projekt. Det gælder både entreprise og udbud – og alle projekter derimellem. Vi står for alt fra projektering til ophængning af lamper. Og vi går først hjem, når der er styr på sagerne. Ellers kommer vi igen og gør arbejdet færdigt.

El ved renovering

Det er vigtigt at passe på sine ting. Ved renovering af større (eller mindre) bygninger kan vi hjælpe med alt fra at trække et kabel til at skifte det hele ud. Vi sætter os ind i dit projekt, forstår situationen og giver jer gode råd til, hvordan du kommer godt videre – og vi hjælper dig gerne på vej.

LED-belysning

Alt for mange virksomheder har alt for mange gamle armaturer med ældre lyskilder. Det koster knaster, hvis de ikke bliver skiftet. Vi regner gerne på, hvad det koster at skifte, hvor meget du sparer, og hvor lang (eller kort) tilbagebetalingstiden er.

Solceller

Bedre bundlinje og bedre for miljøet. Ja, tak! Når du sætter solceller på taget, så giver du dig selv bedre kort på hånden. Hos FiberLAN rådgiver og vejleder vi virksomheder med at vælge og installere den bedste løsning.

Energiovervågning og -optimering

Bruger du for meget energi? Måske er du slet ikke klar over, hvor meget du bruger. Vi kan hjælpe dig med at kortlægge dit energiforbrug og rådgive dig om dine muligheder for at gøre det bedre. Kom i gang allerede i dag, og spar på strømmen i … næste måned.

Installation af varmepumper

Der er mange penge at spare. Men det kan blive dyrt at vælge forkert. Så tag hellere os med på råd, inden du vælger en løsning. Vi har set og prøvet det meste inden for varmepumper. Mon ikke vi også kan hjælpe dig.

Ladestandere til private, virksomheder og boligforeninger

Elbilen skal lades op. Men hvad vælger du? Vælg FiberLAN. Vi er uafhængige og ikke gift med nogle operatører på markedet. Vi hjælper dig og jer med den bedste løsning til jeres behov – fordi andet ville være useriøst.

Projektering

Den gode opgave kræver, at der er styr på projektet. I FiberLAN arbejder vi strømlinet og struktureret. Vi har i adskillige årtier ageret projektstyrer på et hav af projekter. Det kan vi også på dit.

FiberLAN og den fulde pakke

Alle vores løsninger kommer med rådgivning som en del af pakken. Vi kan også godt finde på at agere rådgiver uden at skulle fremføre kablerne. Ligesom vi kan levere en totalløsning, hvor fiber, data, netværk og elarbejde er den samlede pakke. Når du vælger FiberLAN, kan du altid få en samlet løsning.

Teknisk snilde bliver aldrig tør snak

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man har brug for. Nogle gange er det ligetil. Andre gange er det komplekst. Mange projekter minder om hinanden. Alligevel er de færreste helt ens. Vi har siden 2004 sat strøm til en hulens masse forskellige projekter.

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem projektering og opsætning af den sidste lampe – og det meste derimellem. Vi tror på, at den bedste løsning ikke altid er den dyreste – det er nok heller ikke den billigste – bare det er den bedste.

Altid til at få fat på

Det kan være, at du er en af de uheldige: Du bliver ringet op midt om natten. Strømmen er gået. Hvad gør du? Du kan vælge at ringe til os. Vi har nemlig en 24/7-vagtordning – bemandet med rigtige mennesker fra FiberLAN – som er klar til at hjælpe dig med dit problem. Vi har intet problem med at være din hotline.

FiberLAN medarbejder på farten
Installation af Fiber hos Sydbank

Gennemtestet og dokumenteret

Ingen test, ingen overlevering. Sådan er det hos FiberLAN. Det er bedre at teste gang for meget end en gang for lidt – det kan du sikkert godt genkende. Vi sikrer, at dine installationer er sikre og klar til brug, når vi går hjem. Ellers kommer vi tilbage og gør arbejdet færdigt.

Nej tak til strømafbrydelse

Det er surt, når strømmen går. Eller der er udu i elinstallationen. Det betyder ikke noget, om det er fem minutter eller fem timer. Det skal minimeres. Det gør du ved at vælge den rigtige samarbejdspartner. Du kan vælge FiberLAN.

FiberLAN elektriker

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om:

Gode forbindelser handler om at være godt forbundet

Hos FiberLAN trækker vi kabler, sætter udstyr op, sætter det i system og sætter strøm til. Vi stræber efter at være din foretrukne partner på alle projekter indenfor fiber, data, netværk og el.

Vi leverer til energiselskaber, finans og forsikring, hovedentreprenører, erhverv og kommuner som tillidsbaseret partner. Gode forbindelser handler om tillid – og om at være godt forbundet.

Start med at lære os bedre at kende. Måske vi er det perfekte match.