Om FiberLAN

Din foretrukne partner på fiber, data, netværk og el.

Kultur, kabler og det gode kollegaskab

En god kultur er lige så vigtigt som et godt kabel og den stærke forbindelse. Hos FiberLAN dyrker vi alle tre.

Fire dages arbejdsuge

Der er så meget andet, vi skal nå i livet end at arbejde. Hos FiberLAN arbejder langt de fleste fire dage om ugen, fordi der skal være plads til andet i livet end arbejde.

Fremtidens folk

Hvert år slår en hulens masse nye lærlinge deres folder hos FiberLAN. Sådan har det været siden 2004, og sådan bliver det ved med at være.

Frihed med ansvar

Der er altid styr på sagerne. Når du hyrer FiberLAN til en opgave eller et projekt, er der altid klare linjer. Vores folk er ikke kun flinke; de er ansvarlige. En aftale er altid en aftale.

Hverdagshistorier

Thomas Ingemann Olsen
Casper Bak Hansen
EVA 2023 Gråtone
JMT 2023 Gråtone
Mike Fraser
Jannik Horsevad
Anders Bille Hansen

Gode forbindelser handler om at være godt forbundet

Hos FiberLAN trækker vi kabler, sætter udstyr op, sætter det i system og sætter strøm til. Vi stræber efter at være din foretrukne partner på alle projekter indenfor fiber, data, netværk og el. Det har været vores ambition siden 2004.

Vi løber ikke tør for gode råd

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man har brug for. Nogle gange er det ligetil. Andre gange er det komplekst. Mange projekter minder om hinanden. Alligevel er de færreste helt ens. Derfor har vi det godt med at agere som rådgiver på både store og små projekter. For store og små kunder.

FiberLAN samarbejde med Sydbank

Den gode løsning

Vi tror på, at den bedste løsning ikke altid er den dyreste – det er nok heller ikke den billigste – bare det er den rigtige. Vi leverer til energiselskaber, finans og forsikring, hovedentreprenører, erhverv og kommuner som tillidsbaseret partner.

Tekniker arbejder med kabler
FiberLAN medarbejder arbejder med kabler

FiberLAN og den fulde pakke

Alle vores løsninger kommer med rådgivning som en del af pakken. Vi kan også godt finde på at agere rådgiver uden at skulle fremføre kablerne. Ligesom vi kan levere en totalløsning, hvor fiber, data, netværk og elarbejde er den samlede pakke. Når du vælger FiberLAN, kan du altid vælge én samlet løsning.

FiberLAN 100 % el-varevogn

Fra holdning til handling

Alle verdensmål er relevante for os, men vi er også nødt til at starte et sted. FiberLAN er en del af SEF-koncernen. Vi arbejder derfor ud fra den samme bæredygtige tankegang som resten af SEF-organisationen. Vi er dedikeret til fire ud af de 17 verdensmål.

#4 Kvalitetsuddannelse
#7 Bæredygtig energi
#9 Industri, innovation og infrastruktur
#11 Bæredygtige byer og lokalsamfund

Alt arbejde med verdensmålene sker gennem SEF Know How. Arbejdsgruppen er oprettet for at arbejde struktureret med at dele viden og styrke arbejdet med bæredygtighed internt i SEF-koncernen.

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om: