CASE

Bankdata

Data og netværk · Elinstallation · Fiber

Case

Bankdata er en af Danmarks store it-virksomheder. De bygger alt det, der rimer på bank. Fra bank-appen på din smartphone til Danmarks finansielle infrastruktur. Virksomheden er ejet af otte banker, hvoraf Sydbank og Jyske Bank er dem med størst ejerandel.

I en virksomhed som Bankdata er der masser af el, fiber og netværk, som skal laves. Nogle gange er der flere opgaver hver uge – og opgaverne varierer altid meget. Det er her, at FiberLAN kommer ind i billedet. Siden 2004 har vi hjulpet Bankdata med store og små opgaver indenfor el, fiber og netværk – nogle gange også hasteopgaver, som ikke lige har ligget inden for normal arbejdstid.

Det er vigtigt, at tingene bare spiller. Det er noget Søren Blicher Madsen, Team Lead i Bankdata, lægger stor vægt på. Der er mange fordele ved samarbejdet mellem Bankdata og os. Søren siger det flere gange i videoen; faglighed, selvstændighed og professionalisme.

“Vi har et samarbejde, som er rigtig godt. De teknikere, som kommer her, er selvstændige. Når vi har aftalt noget, så behøver vi ikke at være over dem, de klarer det bare. Hvis der er andre håndværkere i bygningen, så sikrer de et godt samspil,” understreger Søren.

Vi har i FiberLAN fungeret som partner for Bankdata i mange år efterhånden. Vi kender deres løsninger helt ned til den mindste detalje – vi har selvfølgelig også selv leveret og installeret de fleste – men det gør det alligevel nemmere for kunden, Bankdata, bare at gribe knoglen, hvis der opstår et problem.

Der er tre kendetegn i samarbejdet mellem Bankdata og FiberLAN:

  • Det hele spiller: Fra bestilling til færdig opgave
  • Bankdata kan altid få hjælp, også på skæve tidspunkter
  • Alle opgaver løses til UG

Se casefilm

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om:

Gode forbindelser handler om at være godt forbundet

Hos FiberLAN trækker vi kabler, sætter udstyr op, sætter det i system og sætter strøm til. Vi stræber efter at være din foretrukne partner på alle projekter indenfor fiber, data, netværk og el.

Vi leverer til energiselskaber, finans og forsikring, hovedentreprenører, erhverv og kommuner som tillidsbaseret partner. Gode forbindelser handler nemlig om tillid.

Start med at lære os bedre at kende. Måske vi er det perfekte match.