CASE

Nærvarme Danmark

Elinstallation

Case

Nærvarme Danmark er blevet stiftet for at bidrage til den grønne omstilling ved at levere varmepumper per abonnement til hele Danmark. De har pt. 2500 varmepumper installeret rundt omkring i landet med fuld service, hvor kunderne kan få serviceret deres varmepumpe, når der sker noget, og hvor den bliver repareret eller udskiftet, når den går i stykker. Altid ligetil. Altid i top.

Nærvarme Danmark havde brug for en teknisk samarbejdspartner, som kunne hjælpe dem med at bidrage til den grønne omstilling. En samarbejdspartner, som de ved, at de kan stole på, og som altid udfører præcis det arbejde, der er brug for. Og ikke mindst en samarbejdspartner, som kan træde til med hjælp, når der er meget pres på, eller hvis flere opgaver opstår. Det rimer alt sammen på FiberLAN. Heldigvis for Nærvarme Danmark.

I starten var vi “blot” elinstallatør på Nærvarme Danmarks opgaver for deres kunder, men med tiden er vi blevet hovedentreprenør. Det betyder, at vi fx koordinerer med kunden og den VVS-mand, der skal bruges, samt koordinerer hele installationen på vegne af Nærvarme Danmark. Vi er ikke blege for at tage ansvar, når det sikrer fremdrift.

Det stærke samarbejde bygger især på tre ting:

  • Gode kontaktpersoner, som Nærvarme Danmark altid kan få fat på
  • Arbejdet udføres med høj kvalitet og altid til tiden, hvilket er vigtigt for både Nærvarme Danmark og ikke mindst deres privatkunder, som ofte står og mangler vand eller varme
  • Med afdelinger flere steder i landet dækker vi hele Danmark – og det er noget, Nærvarme Danmark godt kan li’

Sammen bidrager Nærvarme Danmark og FiberLAN til den grønne omstilling ved hurtigt og effektivt at installere kvalitetsvarmepumper i hele landet. Til tiden. Efter bogen. Til glæde og gavn for os alle.

Prøv Nærvarme Danmarks prisberegner her

Se casefilm

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om:

Gode forbindelser handler om at være godt forbundet

Hos FiberLAN trækker vi kabler, sætter udstyr op, sætter det i system og sætter strøm til. Vi stræber efter at være din foretrukne partner på alle projekter indenfor fiber, data, netværk og el.

Vi leverer til energiselskaber, finans og forsikring, hovedentreprenører, erhverv og kommuner som tillidsbaseret partner. Gode forbindelser handler nemlig om tillid.

Start med at lære os bedre at kende. Måske vi er det perfekte match.