CASE

Sydbank

Data og netværk · Elinstallation · Fiber

Case

Sydbank er en af Danmarks største og førende banker, som i kraft af både organisationens størrelse og arbejdsområde løbende har brug for en masse tekniske løsninger indenfor bl.a. data- og netværksstrukturer, samt hvordan hver arbejdsstation er sat teknisk op. Derfor har Sydbank siden 2004 fået hjælp af FiberLAN, som er eksperter i at varetage denne slags behov over hele landet.

På en stor arbejdsplads som Sydbank løser vi mange typer af opgaver. En af disse er installation af arbejdsstationer, hvor der løbende skal sættes nye op, flyttes rundt eller nedlægges nogle. En anden vigtig installation er af mødefaciliteter, hvor Sydbank har forskellige typer opsætning. Her hjælper vi med vores ekspertise og erfaring med at finde den rigtige løsning, men supporterer også Sydbank med valg af både udseende og funktionalitet for det bedst mulige resultat.

Der er mange fordele ved samarbejdet mellem Sydbank og os. En af dem er den høje faglighed, gode service og behagelige omgangstone – uanset om det er garvede teknikere eller lærlinge, vi sender forbi.

FiberLANs medarbejdere har altid en god fornemmelse for, at de befinder sig et sted, hvor folk sidder og arbejder. Og det skal man som installatør eller tekniker kunne manøvrere i, hvilket ikke alle leverandører mestrer lige godt, understreger indretningsarkitekt Mette Bonde fra Sydbank.

Derudover fremhæver Sydbank især tre gevinster ved samarbejdet med FiberLAN:

  • Tillid til faglighed og kompetencer gør, at Sydbank ikke behøver at kvalitetssikre FiberLANs løsninger. Der er styr på det hele.
  • FiberLAN sørger altid for, at dokumentationen er på plads på alle løste opgaver. Dette gør det også nemt for Sydbank at grave relevante tegninger frem, hvis de selv skal håndtere et problem; og ellers er hjælpen kun et opkald væk.
  • FiberLAN kender alle bygningerne og installationerne og kan assistere ved ethvert problem. Uanset hvilken filial eller landsdel. Det giver et meget tæt samarbejde mellem Sydbank og FiberLAN i hverdagen.

Se casefilm

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Skal vi også sætte gang i dit projekt?

Min henvendelse drejer sig om:

Gode forbindelser handler om at være godt forbundet

Hos FiberLAN trækker vi kabler, sætter udstyr op, sætter det i system og sætter strøm til. Vi stræber efter at være din foretrukne partner på alle projekter indenfor fiber, data, netværk og el.

Vi leverer til energiselskaber, finans og forsikring, hovedentreprenører, erhverv og kommuner som tillidsbaseret partner. Gode forbindelser handler nemlig om tillid.

Start med at lære os bedre at kende. Måske vi er det perfekte match.